Профил - Софт ООД
Всички програми, които ще откриете в нашия сайт са разработвани по поръчка от
фирми работещи в определен бранш. Дългогодишното сътрудничество с тях е гаранция за качеството, функционалността и лекотата на използване на нашия софтуер.

Начинът на разработка, непрекъснатото усъвършенстване и добавяне на нови функционалности е довело до невъзможността да се създадат подробни описания на програмите, затова на този етап те се предлагат с включено обучение, чиято продължителност е в зависимост от сложността на продукта. Нашият дългогодишен опит показа, че това е най-добрият начин за внедряване на софтуер. Съвместната работа със специалистите в определена област при създаването на нашите програми е гаранция за лесно усвояване на работата с тях.

Програмите, които предлагаме са разработени по технологията клиент-сървър, което дава възможност без допълнително оскъпяване за отдалечен достъп през интернет по криптирана връзка / при наличието на реален IP адрес за сървъра или изградена VPN мрежа /. Друга тяхна особеност е, че не се нуждаят от инсталиране и могат да се стартират и от USB Flash памет.
1.

Счетоводен софтуер - ACProfile

Софтуер за счетоводство, хотел, ресторант, аптеки ....

Контакти
Ценова листа
Продукти и услуги
Новости
Начало
2.

Софтуер за верига аптеки с централен склад - PharmProfile и DrugProfile

3.

Склад + търговия + автосервиз - ServiceProfile

4.

Склад + търговия с авточасти - PartsProfile

5.

Склад + производство + търговия - ProdProfile

6.

Софтуер за ресторант - RProfile и WProfile

7.

Софтуер за хотел - HotelProfile

Продукти и услуги

8.

Софтуер за фарматевтичен склад на едро - PharmWhole